maanantai 25. toukokuuta 2015

LOMAPÄIVÄ

Tänään on todellakin ollut lomapäivä. Ollaan oltu koko päivä ja vielä iltakin ulkona ja altaalla. Hellelukemat paukkuivat rikki jo aamupäivällä. Ja jos se teitä yhtään lohduttaa, niin nahka on palanut. Eikä ainoastaan minulta, vaan kaikilta muiltakin, paitsi äitiltä. Sehän näpötti kuumimman ajan varjossa ja vahti meitä. Yritti kyllä komentaa pois auringosta, mutta ei se tehonnut.Iltapäivällä noustiin hetkeksi pois altaasta ja lähdettiin käymään Clarksonissa. Otettiin mummukin rattaille, että näkee maisemia. Meillä oli muutama ihan oikea hankinta ja sitten tietenkin se tärkein... - SIIDERIÄ! :)


Hilikin teki ensimmäiset omat ostokset LCBO:n kassalla ja ihan ite! Seuraavaksi suunnattiin kauppaan ostamaan pyykinpesuainetta ja aurinkorasvaa. Tarttuihan sieltä tietenkin mukaan jotain hyvääkin. Käytiin vielä nopeasti Quiznosilla puraisemassa pienet ciabattat ja suunnattiin takaisin altaaseen. Nyt olikin meidän vuoro pitää silmällä mummua, kun se vahti koko päivän meitä.


Altaassa piti taas nauraa, ettei siitä meinannut loppua tulla. Hili ja Päpi nimittäin huomasivat, ettei Hili osaa uida "uimapötkön" kanssa eteenpäin. Vaikka kuinka yritti potkia, niin ensin pysyi paikallaan ja kohta alkoi mennä taaksepäin. Yritettiin vaikka mitä, mutta lopputulos oli aina sama!


Illalliseksi Bruce grillasi kanaa ja Aino valmisti uuniperunoita lisukkeineen. Olihan se taas hyvää! Eiköhän nyt jaksa nukkua täyden yön. Huomenna onkin Toronto-päivä. Ajateltiin päräyttää voortilla Port Creditiin ja hypätä siitä GO-junaan. Käydään tuolle ensikertalaiselle näyttämässä maisemia CN-Towerista ja illalla on vielä baseball-ottelu. Päätettiin kannustaa Blue Jaysit voittoon. Sitä ei nimittäin olekaan tapahtunut ihan viime aikoina...

9 kommenttia:

 1. Voi mikä uimamaisteri! 😅 Täytyy vissiin jatkaa harjoituksia niin jospa se lähtis sujumaan 😉 Mukavaa Torontopäivää teille! Pelissä on varmasti tunnelmaa. Täällä pyörähtää viimeinen kouluviikko käyntiin ennen lomaa. Jukalla iltavuorot ja mullakin tiivis työviikko ennen VIIKON mittaista lomaa 😊

  VastaaPoista
 2. Mummu sai siideriä, JEEEE!! :D
  Ja video oli mainio! :'D Miten tuo on etes mahollista?!
  Täälä aamu on alakanu kylymän koliana ja ei oikkeen tiä mille alakais.. Josko söis ja ottas tujaukset jekkua, ni pääsis teijän kaas samoihin fiiliksiin ;)

  VastaaPoista
 3. Kyllä oli hyvä toi "kelluva kuski", ei puuttunut ees sitä kuuluisaa pakkia!
  ilmeisen hyvin menee teillä,täällä auton mittari näyttää 21c plussaa.hieno ilma ,mut kova tuuli...HEPA!!!

  VastaaPoista
 4. Heippa Katja, Päpi ja muut mummut!
  Siellä näyttää nahka tirisevän. Täällä Lyyli puhalti lauantaina toppatakkikelit eikä eilinen aamukaan palijo kummempi ollu. Nytki auton mittari näytti alta 10 astetta, joten eipä tarvi kertoimia hankkia. Kylläpä onki mukava taas päästä
  reissuun teijän takapenkille. Viimenen kouluviikko on meleko rivakka, siksipä onkin mukava lukia aamunavaus ennen muita tohinoita. Katjassa on sen verran hupikirjailijan vikkaa, että monet hyvät naurut on jo saatu.
  Mukavia voortiajeluja teille! Onkohan luvissa hilijanen päivä kun ootta huutanu äänet käheiksi ottelussa.
  Terkkusia kaikille lähettelee Tuulikki ja Aimo

  VastaaPoista
 5. Onpa taas mukavaa lukea teidän reissusta. Nauraa saa kun kuvittelen miten olette menneet tukka putkella lentokentällä. Jään odottamaan uusia juttuja. Terkkuja kaikille matkalaisille. Liisa

  VastaaPoista
 6. Oispa puuttunna puolet hupia, jos Taimi olis jääny kottiin, ku tullee lukemaan päivityksiä. :D :D :D
  Puhelin ei suostunu näyttään sitä videoo mutta käyn kattoon vaikka läppäriltä. Melekeen voin jo sieluni silmin kuvitella miten on nauru maistanu... Ollaan semmoset naurut Hilin kans otettu Kivitipun porealtaassaki, ku ilima tuppas työntyyn sen uimapuvun alle ja senhän tiiät... tuli muuten komiat posat... Siitä naurusta ei meinannu loppua tulla. :D
  Ihanaa ku tulee lukeen kuulumiset ni miettii jo etukäteen, että mitähän mukavaa Taimi tänään on keksiny... <3 Terkkuja

  VastaaPoista
 7. Huvittava tilanne ajatella kuinka te paimennatta aina mukuloita rannalla, mutta nyt on teijän vuki hössätä ku mummu kahtoo perään ;)
  Huippua Hili, kun oot jo itekses shoppaillu, pietään peukkuja että löyvät vielä syötävää ruokaakin ku lähette tien päälle!
  Varo vaan mutsi ettei se pesukarhu vie sua illalla kun siellä ulkona hiipparoit..
  Täällä käytettiin pikkupirkko piikeillä, eihän tuo oo ollu moksiskaan, mitatki oli komiat :D
  Puut saatiin liiteriin ku jukka tuli illasta kaveriks ja huomenna aletaan siivoamaan nuo tuulenkaatopuut, jossei vaan satas.
  Kuulemisiin ♥

  VastaaPoista
 8. näyttä että lystiä piisaa tuokaa tullessa tuo kesä suomeenkin ter. kaikille mussulasta

  VastaaPoista
 9. Hilin takaperinuinti ei näkyny tabletilla, pittää aukasta kone ja kahtua!
  Kuvista - ja tekstistäki- vois päätellä, että ei teillä tylsää oo!
  Ainolle ja grillimestarille terkkuja!

  VastaaPoista