perjantai 22. toukokuuta 2015

NYT NIITÄ TULI! - MUMMUJA!

Korsu on niin täynnä akkoja ja laukkuja, että ei tiijä mihin astuis tai istuis. Ilta oli hyvin rauhallinen, mutta ennen yhdeksää nämä sitten tuli. 46 neliöinen asunto oli äkkiä täynnä. Viisi minuttia myöhemmin tuli sisälle Kaija. Katoin hetken aikaa tyhmänä ja sitten tajusin, - "Ai, sinäkin tulit!" Ihan rehellisesti sanottuna en osannut edes kaivata, että yksi puuttui joukosta. Hyvät lähtökohdat reissuun!

Matkanteko oli sujunut hyvin. Äiti oli jo Hilin apteekissa käydessä haaveillut Halpa-Hallista siiderin hakuun, mutta olivat saaneet jarruteltua, ettei sieltä saa. Pihtiputaalla olivat kurvanneet kauppaan. Taukojakin olivat pitäneet pitkin matkaa, kun kerta lomalla ovat.


Syötiin ja sitten tehtiin laukkujen tarkastus ja pakkaus, Äitin tavarat syynättiin ekaksi. Ensimmäiseksi se löi kätensä käsilaukkuun ja hihkaisi innoissaan, - "Mulla on täällä sakset! Jos satutaan tarvihtemaan". Noh, ei tarvita. Ei ainakaan käsimatkatavaroissa.

Iltakahvien ja vedet silmissä nauramisen jälkeen kaks ensimmäistä on jo kellahtanut sänkyyn. Hili viimeistelee vielä käsityötään ja Päpi höpöttää muuten vaan. Kunhan saan tämän kirjoitettua, niin minäkin luovutan. Kello soi aamulla viideltä ja lento lähtee puoli yhdeksältä.

Seuraavaa päivitystä pukkaa Kanadasta. Ellei sitten jo alkumatkasta satu jotain kertomisen arvoista. Meillä nimittäin pitäisi olla lentokoneessa wifi, joten teoriassa sieltäkin voi päivittää. Kunhan päästään Mississaugaan, niin ollaankin sitten varmaan monta kokemusta rikkaampia. Yritän pitää tämän karjan kasassa ja osata taas kentältä Ainolle ja Brucelle. Matkan varrella on kuitenkin ennen sitä monta mutkaa. Islannissa täytynee ainakin ottaa luku.

4 kommenttia:

 1. Ihana Taimi relaaaaaa :D Terkkuja kaikille mummuille ja sulle myös. Rupesin lukeen päivityksen ku Ronilla syöntiaika. Nyt se kummipoika oottaa sängyssään unta ja murisee ja elämöi ku miehet... Mukavaa ja mielenkiintoista ja antoisaa reissua joka ikiselle. Ollaan hengessä mukana :D <3
  T:Mammu

  VastaaPoista
 2. Monelta mutkalta ootta jo säästyny, ihan vaan sillä ettei teillä oo vaihtua Ranskasa.
  Nimim. I❤France

  Oikkeen mahtavvaa reissua joka persoonalle! 😎 Toivottavasti myös Hilin matkatavarat löytävät josain vaiheesa perille 😉

  VastaaPoista
 3. Oikein rattoista reissua teille �� Täällä seuraamme teidän seikkailuja. T. Vuokko

  VastaaPoista
 4. Moro ihanaiset mimmit. Mahtava seurata teidän hauskaa ja vaiherikasta matkaa. Erityisesti Taimi mummua täytyy ihailla että pysyy teijän rempseässä menossa mukana. Kaikille terkkuja , Edelleen antoisaa.mielenkiintoista ja turvallista reissaamista! T. Raija.

  VastaaPoista