torstai 11. kesäkuuta 2015

LOPPUU TÄMÄ!

Nyt sitä sitten ollaan taas Mississaugassa. Viimeinen kokonainen lomapäivä ja huomenna lento kotiin. Eipä paljon hampaita naurata. Kyllä kolme viikkoa on lyhyt aika.


Eilinen aamupala napsittiin putouksien yläpuolella. Kerättiin rojut hotellilta ja noudin auton parkista. Meidän auto on sen verran iso, ettei se sopinut parkkihalliin, niin veivät sen kauemmas hotellista. Lähdettiin ajelemaan Hamiltoniin päin, kun tullessa nähtiin siellä olevan ison Outletin. Yksi liittymä pitkäksi, vähän vauhtia kauempaa ja lopulta osuttiin kauppakeskuksen pihaan. Se oli pelkästään merkkiliikkeiden outlet, eikä sieltä löytynyt hyviä tarjouksia. Minä koppasin sieltä vain uudet crocksit ja sepä oli siinä. Timmyllä hörpittiin kahvit, kun ukkoskuuro tuli päälle. Vettä tuli isoilla pisaroilla ihan maahan asti. Se ei kestänyt kuitenkaan kuin kymmenisen minuuttia. Hypättiin autoon ja suunnaksi Mississauga.Ajeltiin motaria, joten maisemia ei ihasteltu. Matkan kohokohta oli lienee Hamiltonin silta, joka oli Kaijan mielestä kaikkein pahin. - Miks? -"Noku, siinä oli vielä ne rakennustelineet paikallaan!".

Mississaugassa ajettiin vanhasta muistista Dixieen ja osuttiinkin suoraan ostarin pihaan. Sieltä löysin nyt uuden matkalaukun. Olipa vaan niin hyvät tarjoukset, että lopulta ostettiin se matkalaukkukin täyteen laukkuja kun vauhtiin päästiin. Mummut leno vielä jotain rättejäkin, mutta eikai ne isompia ilmeisesti ostaneet.

Kuuden aikaan kurvattiin Ainon ja Brucen pihaan. Syöksyttiin suoraan altaaseen! Täällä oli tooooosi kuuma päivä. Uinnin jälkeen lähdettiin Marja-Liisalle ja Jeffille jälkkärille. Istuskeltiin puutarhassa, syötiin jätskiä ja suklaakeksejä. Kerrottiin matkan tapahtumista ja Kaija esitteli ylpeänä eläinkuviaan. Kylläpä siinä oli väki suut ymmyrkäisinä, kun karhunkin kuvan räväytti esille!Tänään on taas aurinkoinen ja kuuma päivä. Aamupuurot nassuteltiin just ja nyt painun uimaan. Hili siellä varmaan jo pulikoi. Meitä kaikkia kiinnostaa uiko se vieläkin takaperin, vai onko taito unohtunut. Käytiin tuossa mulle vielä varovasti vihjailemassa, että joitakin ostoksia olis vielä tekemättä. Katotaan sitten kuumimpaan aikaan iltapäivällä, jos ei jaksa olla ulkona... Nyt, - UI-MAAAAAAAN!!!!

1 kommentti:

  1. No niin on mennyt viikot pian. Tulee taas olo, että mitäs sitte luetaan?! Tänään käytiin ykassa shoppaamassa isille kuteita kun se aamulla lähtee sinne reissuun. Me sitte ootellaan teitä :) terkkuja sinne kaikille ja todisteita kehiin jos täti on oppinu uimaan eteenpäin ;)

    VastaaPoista