maanantai 1. kesäkuuta 2015

TÄÄLLÄ SE ON VILLI MEININKI!

Voi hellan lettas sentään! Meijän Joonas ja Katja on menneet kihloihin! ♥ Kahleuutiset saatiin aamulla ennen kuin silmät saatiin auki. Mummut ja minä onnitellaan vielä tätäkin kautta. - ONNI, ONNI, ONNI!

Sitten takaisin eiliseen... Illalla singautettiin tollistelemaan Kakabeka Falls. Mehän Päpin ja Outin kans käytiin siellä jo vuos sitten keväällä, mutta ne oli silloin umpijäässä. Kieltämättä vesi on aika olennainen osa vesiputousta, niin näyttihän se paikka nyt vähän toisenlaiselta.Ja huomatkaa kuvassa minun naama. Se ei ole enää katkaravunvärinen, vaan pelkästään ravunvärinen!
Putouksilta palatessa piti yllättäin poiketa hautausmaalle. Se oli kuitenkin aika kivuton juttu, kun täällä nämä ajaa autoilla haudallekin. Maassa maan tavalla. Autollahan mekin se kierrettiin. - Ei löytynyt tuttuja. Ennen hotellille palaamista bilisteltiin vielä hetki TB:ssa. Näpättiin mäkkäristä iltapala ja sitten uutta päivää odottamaan.

Tänään aamu valkeni aurinkoisena, mutta pian taivaalle kertyi pilviharso. Arvottiin päiväohjelmaa. Vaihtoehtoina oli päivätanssit, näköalapaikka ja hautausmaa... (huoh') Arvatkaapa kahesti mihin mentiin. No, hautausmaalle! Olihan se vähän niin kuin ois puhelinluetteloa lukenut. Minä ajoin ryömintävaihteella ja mummut oli kuin koirat päät ulkona autosta ja luettelivat nimiä hautakivistä. Nooo, jos totta puhutaan, niin ihan mielenkiintoista se oli minustakin. Oli muuten muutama kivi luettavana ja tuttujakin löytyi.


Hiljaisten parista siirryttiin Hoitoon. Heti hoidon ovella tuli Jänkä vastaan. Päpipä ei sitä tuntenut, kun oli kasvattanut pitkän valkoisen parran. (Siis Jänkä, ei Päpi). Tässä vielä linkki uusille lukijoille jotka ei Jänkää muista, tai ei lukenut edellisen reissun blogia: Jänkän unelma
Hoito oli lähes täynnä ruokailijoita. Hörpättiin kahvit ja syötiin herrrrrkullista omenapiirakkaa.


Kahvittelun jälkeen oltiin jo autolla ja melkein voiton puolella, kun sisar violetin piti päästä käymään Hoidon yläkerrassa Finlandia Clubilla, kun siellä oli alkamassa ne päivätanssit! Sisar H lähti sen mukaan. Niinhän siinä kävi, että piti soittaa ne sieltä pois, kun jäivät suustaan kiinni, vaikka siellä ei ollut vasta kuin bändi. Nyt meillä on sitten tiedossa pelimannin sukujuuret Kurikassa, kesälomasuunnitelmat, lentoaikataulut, veli Ivalossa jne.

Siitä me sitten ajettiin sinne näköalapaikalle. Ihan turhaan. Keli oli niin pilvinen, että ei sieltä saanut mitään kivoja kuvia. Niinpä päätettiin mennä shoppailemaan. Ensin tyhjennettiin Dollarama ja sitten hyökättiin Intercityyn. Sieltä mummerot osti rytkyjä ja me Hilin kans uudet aurinkolasit. Aivan lähestulkoon, melkein aidot DG:t! Kyllä nyt ollaan COOL!


Välillä taas otettiin lepinkiä hotellilla ja illalla ennen auringonlaskua käytiin Hilin ja Päpin kans ilta-ajelulla. Käytiin stalkkaamassa parin "tutun" mummun talot ja sitten suunnattiin rantaan. Auringon viimeiset säteet, kuutamo ja tyyni Superior. Ihan rauhoittava näky. Näihin kuviin ja tunnelmiin... Hyvää yötä.

5 kommenttia:

 1. Hautausmaita ja humppaa, mitäpä muutakaan ;)
  Onpa mukava lukia tommosia kihlauutisia täältä, molempina päivinä kumminki joneksen kans oltiin yhteydessä, eikä vissiin kattonu aiheelliseks kertua, RONTTI! :p
  Me yritettiin taas soittaa, mutta olitte varmaan siellä syömässä tms. Me tosin oltiin nukkumassa kolmelta yöllä ku mutsi yritti tavoitella :D
  Josko tänään te rimpautatte ku heräätte?
  Yritettiin papalle kylään, ei kuulemma oo kotona kun tiistaina iltapäivällä ja ruokaaki saahan kuulemma ite tehä (kiusattiin että viiän koko lastenlastenlapset hyppäämään korkeutta) ;) pappa tais tehä eväät ja kadota pönttikselle alkuviikoks..

  VastaaPoista
 2. Voi Jones ❤ Olipas huippu-uutinen heti näin aamusta! Mukava kuulla että löysittä vihdoin tuttujakin, sekä niitä hiljaisia että puheliaitakin 😃 Hienoja kuvia on Katja taas näpsinyt! Tai ainakin oletan ettei nää oo Kaija-tädin ottamia 😉 Tsemppiä rajanylitykseen! Jäämme odottelemaan Ameriikan uutisia. Nämäkin suuntaa lomapäivän viettoon Nivalaan Uikkoon. Koukataan Heli ja muksut samaan kyytiin. -Henna-

  VastaaPoista
 3. Kiitos onnitteluista! �� Mahtavan näköisiä maisemia siellä. �� Mukava lueskella kuulumisia täältä, hyvä reissu tuntuu olleen! �� -Katja

  VastaaPoista
 4. Oottako nyt ihan varmoja, että tuliaiset mahtuu matkalaukkuihin???
  Onko teillä joku tietty tyyppi jota etitte niiltä hautuumailta vai muuten vaan ko te niitä koluatte? Olispa aika järkkyä ku täälläki ajeltas pitkin hautuumaita autoilla. No teillehän se toki on helpompaa, ku saa ikkunasta nimiä lukea :) Ei tartte invaliidinkään illalla turvotuksia hoijella, kun saa autosta tsiikailla :)
  Täällä se hellekausi vaan jatkuu... Vettä puottaa taivaan täydeltä ja rapiat kymmenen astetta lämmintä. Vetää enemmän ku hermoon tollanen keli, mutta ei huolta (toivottavasti) jenkit oli ennustanu, että Suomessa jussina paistaa aurinko ja yli 20 olis lämmintä :) No niitä kelejä passaa jäähä ootteleen. Sittenhän teki ootte jo niistä nauttimassa. Nauttikaahan nyt kuitenki matkailusta siellä, niin katellaan kelit sitte täällä kohilleen ku kotiudutte.
  Mammu

  VastaaPoista
 5. Onhan se hyvä tietää sukujuuret! Muutenki ruukaavat sanua, että tieto on valtaa!
  Täällä kotpuolessa tuulee, ei oo oikein lämmintä eli ei mee naama ees katkaravun väriseksi.
  Ottakaahan kaikki irti reissusta - vaikka turha sitä lienee sanuakaan!

  VastaaPoista